Velza BV heeft een zeer accurate eigen technische dienst. Deze zorgt onder andere voor plaatsing van de lift op locatie inclusief een zorgvuldig opgesteld rapport.

Maar de technische dienst staat ook altijd voor u klaar bij storingen of indien nodig voor gebrui-kersinstructies.

Als de bouwlift lang stilstaat kan de schade aanzienlijk zijn. Op de bouw krijgen de liften het vaak zwaar te verduren. Ze worden intensief gebruikt. Een schade of storing zit dus in een klein hoekje. Dan staan de vakbekwame monteurs van Velza binnen no-time op de bouwplaats met hun goed ingerichte servicewagen, om te voorkomen dat het werk vertraging oploopt.

Groot voordeel voor klanten is daarbij dat Velza beschikt over een grote onderdelenvoorraad van alle liftmerken. Moet er bijvoorbeeld een staalkabel vervangen worden of is een looprol versleten? Dan kunnen de monteurs van Velza dat meteen regelen, waardoor de lift zo snel mogelijk weer inzetbaar is op de bouw.

 

De technische dienst van Velza heeft inmiddels zo veel naam gemaakt dat steeds meer aannemers besluiten om hun eigen bouwliften onder te brengen bij Velza. Dat scheelt in de kosten omdat ze dan geen eigen technische dienst meer nodig hebben voor het onderhoud en de keuring van de bouwliften.